Steun ons

Jaarlijks behandelen we honderdduizenden online meldingen en vele honderden hulpvragen van jongeren, volwassenen, ouders en professionals. Dit alles is niet mogelijk zonder (financiële) ondersteuning.

Partners en sponsoren

Offlimits en de initiatieven kunnen hun werk allereerst doen dankzij subsidies van de Europese Unie en het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Ook kunnen we verschillende projecten uitvoeren dankzij de waardevolle subsidies en bijdrages van Adessium, de Janivo Stichting, Porticus en de gemeentes Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Ook danken we onze sponsors Leaseweb, KPN, SIDN, Trellix, Vodafone Foundation en Webzilla.

Tot slot zijn we dankbaar voor alle bijdrages van donateurs.

Adessium

Gemeente Amsterdam

Gemeente Den Haag

Gemeente Utrecht

Europese Unie

Janivo

KPN

Leaseweb

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Porticus

SIDN

Trellix

Vodafone

Webzilla

Wil je Offlimits ook steunen?

Wil je ons steunen in onze strijd tegen online grensoverschrijdend gedrag? Dat kan op meerdere manieren:

Doneer via overboeking

Je donatie is meer dan welkom op IBAN-nummer NL04 ABNA 0494571187 op naam van Offlimits te Amsterdam. Als je met je gift een specifiek programma wilt steunen, dan kun je dit bij je overschrijving aangeven.

Doneer online

Je kunt ook online doneren via Geef.nl. Hier kun je kiezen uit verschillende betaalopties, zoals iDEAL, machtiging, creditcard en PayPal. Doneren via Geef.nl kan ook anoniem.

Word sponsor

Als je sponsor wordt, plaatsen wij je logo op onze website en bijvoorbeeld in ons jaarverslag. Daarnaast bieden wij onze sponsoren trainingen en adviezen aan. Sponsoring kan in de vorm van grote en kleine bedragen, maar ook in natura. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Wist je dat je donatie aftrekbaar is van je belastbare inkomen?

Omdat het Offlimits door de Belastingdienst is aangewezen als ‘algemeen nut beogende instelling’ (ANBI) hoeven wij geen belasting te betalen over erfenissen en schenkingen.